Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев написа пореден пост

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев написа пореден пост
Коментари Харесай

Медведев каза кога Русия ще използва ядрено оръжие

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев написа следващ пост в Телеграм, като този път той е отдаден на тематиката за потреблението на нуклеарно оръжие и съгласно него това може да се случи, в случай че във войната победи Украйна.

Ето какво написа той:
-->
" Добре познатата теза на западните страни е: " Не може да се разреши на Русия да завоюва войната ". Какво значи това в реалност? Следвайте простата официална логичност. Ако Русия не печели, то явно това е Украйна. Целта на Украйна във войната е посочена от киевския режим - връщането на всички територии, които преди този момент са й принадлежали. Тоест, да ги отдели от Русия. Това е опасност за съществуването на нашата страна и за разпадането на днешна Русия. "

" А оттова следва и директна причина за използване на точка 19 от Основите на държавната политика на Руската федерация в региона на нуклеарното въздържане. И кой тогава възнамерява нуклеарен спор, в случай че мога да попитам? Какво е това, в случай че не е директна провокация към международна война с потреблението на нуклеарни оръжия? Нека назоваваме нещата с същинските им имена. Западните страни тласкат света към световна война. И единствено цялостната и дефинитивна победа на Русия е гаранция против международен спор ", прибавя Медведев.

Преди това заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия разяснява съветските ракетни удари по електроснабдителната инфраструктура на Украйна - " В Украйна се откриват странни закономерности, които не се вписват в актуалната военна и инженерна просвета.

Според украинските медии колкото по-добре работи системата им за противовъздушна защита, толкоз по-лошо е електроснабдяването и водоснабдяването в страната, предаде dir.bg.

" Необходимо е задълбочено изследване на открития абсурд ", написа Медведев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР